Tak.... o zgrozo! Oni naprawdę nie wylecą. Dziwna grupa głosuje na tą lpmnArtek wrote:Ufff !!!! Oddycham z ulgą - TOTO wciąż w grze !!! wlampart prawie zgadłeś !!!

Moderator: djk
Tak.... o zgrozo! Oni naprawdę nie wylecą. Dziwna grupa głosuje na tą lpmnArtek wrote:Ufff !!!! Oddycham z ulgą - TOTO wciąż w grze !!! wlampart prawie zgadłeś !!!
A ja nie lubię jak ktoś mi przeszkadza i zagląda przez ramię, co ja tu wypisuję...iśka wrote:Moja mama się wciągnęła i też lubi słuchać listyMartha wrote:Czy u Was w domach podczas Listy też rodzina wychodzi gdziekolwiek od 19.00 do 22.00, żeby Wam nie przeszkadzać w pisaniu na forum?
To chyba jestem wyjątkiem, bo nie głosuję na to... Na pewno Szymon do końca świata będzie głosować...wlampart wrote:Tak.... o zgrozo! Oni naprawdę nie wylecą. Dziwna grupa głosuje na tą lpmnArtek wrote:Ufff !!!! Oddycham z ulgą - TOTO wciąż w grze !!! wlampart prawie zgadłeś !!!![]()
![]()
pozwolę sie ponownie zgodzić !!!wlampart wrote:Tak.... o zgrozo! Oni naprawdę nie wylecą. Dziwna grupa głosuje na tą lpmnArtek wrote:Ufff !!!! Oddycham z ulgą - TOTO wciąż w grze !!! wlampart prawie zgadłeś !!!![]()
![]()
wlampart wrote:Tak.... o zgrozo! Oni naprawdę nie wylecą. Dziwna grupa głosuje na tą lpmnArtek wrote:Ufff !!!! Oddycham z ulgą - TOTO wciąż w grze !!! wlampart prawie zgadłeś !!!![]()
![]()
No raczej stereo na sześć głośników... 5.1 to se ne da.PeterCub wrote:U mnie na głośnikach 5.1 lista
U mnie takiej muzyki nie słuchają, tylko jakieś Elvisy (mama) i Piaski (siostra), dzieciak za młody na słuchanie czegokolwiek oprócz Cartoon Network...Martha wrote:A ja nie lubię jak ktoś mi przeszkadza i zagląda przez ramię, co ja tu wypisuję...
córka wywieziona do dziadków,koniecznie mnie chcieli zwabić do siebie,ale Emilia mówi:Mama ma listę ,dziś piątek,nie wiecie?Martha wrote:Czy u Was w domach podczas Listy też rodzina wychodzi gdziekolwiek od 19.00 do 22.00, żeby Wam nie przeszkadzać w pisaniu na forum?
albo Grypa trzymająca władzeiśka wrote:wlampart wrote:Tak.... o zgrozo! Oni naprawdę nie wylecą. Dziwna grupa głosuje na tą lpmnArtek wrote:Ufff !!!! Oddycham z ulgą - TOTO wciąż w grze !!! wlampart prawie zgadłeś !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Grupa trzymająca władzę
Na szczęście nie zagląda, słucha w swoim pokoju, bo ja GŁOŚNO słuchamMartha wrote:A ja nie lubię jak ktoś mi przeszkadza i zagląda przez ramię, co ja tu wypisuję...iśka wrote:Moja mama się wciągnęła i też lubi słuchać listyMartha wrote:Czy u Was w domach podczas Listy też rodzina wychodzi gdziekolwiek od 19.00 do 22.00, żeby Wam nie przeszkadzać w pisaniu na forum?
Code: Select all
10 11 2 MICHAEL BUBLÉ - Cry Me A River
ostał się tylko pumper-nikel...to dla mnie,dla mniezbyszu wrote:Ten Żwirek z oazy ma 34 lata, a ten Muchomorek ma 36...Czyli ja najmłodszy..
Nieststy już na mnie krzyczą, że karty stygną... Co ja mam z nimi (po serach i papryce ani śladu)
W stereo EAX Console jest coś takiego jak CMSS 3D - Stereo Surround, więc takie pseudo quadro... łączy kanały w pary...wlampart wrote:No raczej stereo na sześć głośników... 5.1 to se ne da.PeterCub wrote:U mnie na głośnikach 5.1 lista
fajnie masz.iśka wrote:Moja mama się wciągnęła i też lubi słuchać listyMartha wrote:Czy u Was w domach podczas Listy też rodzina wychodzi gdziekolwiek od 19.00 do 22.00, żeby Wam nie przeszkadzać w pisaniu na forum?
Ciekawe, czy jutro "Złote..." zaczną się tym utworem?PeterCub wrote:Code: Select all
10 11 2 MICHAEL BUBLÉ - Cry Me A River
to teraz usprawiedliwionko prosimykasiasia_gdansk wrote:zdążyłam? ufffff jestem tra la la a tu Michael jak miłooo
iśka wrote:wlampart wrote:Tak.... o zgrozo! Oni naprawdę nie wylecą. Dziwna grupa głosuje na tą lpmnArtek wrote:Ufff !!!! Oddycham z ulgą - TOTO wciąż w grze !!! wlampart prawie zgadłeś !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Grupa trzymająca władzę
Dzięki, ucieszy sięmojaem wrote:fajnie masz.iśka wrote:Moja mama się wciągnęła i też lubi słuchać listyMartha wrote:Czy u Was w domach podczas Listy też rodzina wychodzi gdziekolwiek od 19.00 do 22.00, żeby Wam nie przeszkadzać w pisaniu na forum?
Pozdrów mamę
Nie kumam nic z tego, jak każda Prawdziwa Kobieta, oczywiściePeterCub wrote:W stereo EAX Console jest coś takiego jak CMSS 3D - Stereo Surround, więc takie pseudo quadro... łączy kanały w pary...wlampart wrote:No raczej stereo na sześć głośników... 5.1 to se ne da.PeterCub wrote:U mnie na głośnikach 5.1 lista
Code: Select all
9 7 3 GRZEGORZ MARKOWSKI - Bracia Krwi
Najważniejsze, że łączy coś (kogoś) w paryMartha wrote:Nie kumam nic z tego, jak każda Prawdziwa Kobieta, oczywiście
a tak bardziej po polsku...PeterCub wrote:W stereo EAX Console jest coś takiego jak CMSS 3D - Stereo Surround, więc takie pseudo quadro... łączy kanały w pary...wlampart wrote:No raczej stereo na sześć głośników... 5.1 to se ne da.PeterCub wrote:U mnie na głośnikach 5.1 lista