Lista zerowa Marka Niedzwieckiego w RZP - 4.01.2008
Moderator: djk
Re: Lista zerowa Marka Niedzwieckiego w RZP - 4.01.2008
Ech, chyba nie nadaję się do spisywania tej listy.mczyzewski wrote:A nieprawda. To była piosenka Killersów, ale w wykonaniu Classic Songs bodaj. Paul Anka bodajRobinson wrote:25. The Killers - Mr Brightside
Czy ktoś może mnie zastąpić?

To jaki dokładnie jest wykonawca tego utworu?
własnie to chyba jedyny minus...kajman wrote:No ja będę słuchał i trego i tego. To jednak zupełnie inna lista, a ja czasami lubię posłuchać nowych piosenek nowych zespołów, a tutaj tego będzie raczej niewiele. Ale rekompensatą będę świetne kawałki weteranów, jak chociażby ten PolAnkamomonka wrote:Witam wszystkich forumowiczów listy M.N
Słuchałam listy w "3"nascie lat...a teraz sie "przenoszę" razem z p. Markiem![]()
A ja Wy?? jak reszta to odbiera??
ale mimo wszystko to swietny powrót

ten głos jest koszmarny...to nie to co serwis w Trójce...
Tak, chociaz widze, ze on sie nigdy nie nauczy wymawiac mnie poprawnieMartyr wrote:Kiefer, to było o TobieAleż fajnie usłyszeć swój nick lub imie z ust Marka (wiedząc ze to o nas), hm?

Pisz, pisz. Wykonawca to Paul Anka.Robinson wrote:Czy ktoś może mnie zastąpić?mczyzewski wrote:A nieprawda. To była piosenka Killersów, ale w wykonaniu Classic Songs bodaj. Paul Anka bodajRobinson wrote:25. The Killers - Mr Brightside

Last edited by Gary on 4 Jan 2008, o 21:02, edited 1 time in total.
Paul AnkaRobinson wrote:Ech, chyba nie nadaję się do spisywania tej listy.mczyzewski wrote:A nieprawda. To była piosenka Killersów, ale w wykonaniu Classic Songs bodaj. Paul Anka bodajRobinson wrote:25. The Killers - Mr Brightside
Czy ktoś może mnie zastąpić?

kurcze, znowu coś przeoczyłam co było powiedziane przez czytanie tego co zostało napisaneMartyr wrote:Kiefer, to było o TobieAleż fajnie usłyszeć swój nick lub imie z ust Marka (wiedząc ze to o nas), hm?

co tam powiedział Pan Marek?
'say what you need to say...'
a ja ide tez zaparzyc..neon.ka wrote:Zbyszu... a ja mam tu tylko herbatę!

-
o, a ta piosenka fajna bardzo, ale w oryginale.
20. DAVID BOWIE - Sunday (Moby Remix)
Last edited by jotem3 on 4 Jan 2008, o 21:08, edited 1 time in total.
Ze Kefir powiedzial, ze wygladam jak Limahlneon.ka wrote:kurcze, znowu coś przeoczyłam co było powiedziane przez czytanie tego co zostało napisaneMartyr wrote:Kiefer, to było o TobieAleż fajnie usłyszeć swój nick lub imie z ust Marka (wiedząc ze to o nas), hm?
.

Kupiłam dziś Gazetę Wyborczą "Vlepka" o Liście jest super
zachowam ją sobie na pamiątkę
W ogóle super, że jest TA LISTA, tyle tandety wokół i nie wiadomo, jak z nią walczyć. Właśnie leci pięknie Dawid Bowie - zremasterowany przez Mobiego - extra!

nieźle to forum już pobiło rekord tamtego
203 duszyczki 

Dostałem informację, że w tym poście jest aluzja do nielegalnego oprogramowania. Czy ktoś wie, o co chodzi.kajman wrote:No ja będę słuchał i trego i tego. To jednak zupełnie inna lista, a ja czasami lubię posłuchać nowych piosenek nowych zespołów, a tutaj tego będzie raczej niewiele. Ale rekompensatą będę świetne kawałki weteranów, jak chociażby ten PolAnkamomonka wrote:Witam wszystkich forumowiczów listy M.N
Słuchałam listy w "3"nascie lat...a teraz sie "przenoszę" razem z p. Markiem![]()
A ja Wy?? jak reszta to odbiera??
A do tego mam muzykę z przerwami z komputera.

Czy niespodzianką będzie Alina Dragan ??
Kiefer wrote:Ze Kefir powiedzial, ze wygladam jak Limahlneon.ka wrote:kurcze, znowu coś przeoczyłam co było powiedziane przez czytanie tego co zostało napisaneMartyr wrote:Kiefer, to było o TobieAleż fajnie usłyszeć swój nick lub imie z ust Marka (wiedząc ze to o nas), hm?
.
E gdzie tam Limahlowi do Pana Marka

zgadzam sie z Kieferem niezle nowe Image - ta to sie pisze???
eeee, wiesz co, że nie wiemMartyr wrote:a ja ide tez zaparzyc..neon.ka wrote:Zbyszu... a ja mam tu tylko herbatę!Jaką pijesz, neon.ko? Ja ide po zieloną

co mi się z pudełeczka wyciągnęło, ale to chyba earl grey.
[bardzo fajne połączenie Davida Bowiego z Mobym. pierwszego lubię trochę mniej, ale w tym połączeniu, jak najbardziej!]
'say what you need to say...'
tez o tym pomyślałemsmartur wrote:Czy niespodzianką będzie Alina Dragan ??

Ja też o tym samym pomyślałam;)
Last edited by emma_em on 4 Jan 2008, o 21:10, edited 1 time in total.
Turn it on again (Live) - Genesis , pieknie .....
Fajnie by było!!!!
bo cuż innegoAro wrote:tez o tym pomyślałemsmartur wrote:Czy niespodzianką będzie Alina Dragan ??

a jaki jest adres e-mail do Pana Marka??