Kto by chcial? Sprobujmy sie przekonac Panie Marku czy znajda sie tacy co to lubia takie stare notowania znanych i lubianych osob poprzegladac i poaanalizowac, wspominajac niejednokrotnie z lezka w oku swe "szczeniece" lata.Za to lubię układać moją listę. Lpmn.pl namawia mnie, żebym udostępnił moje stare notowania, układam je chyba od 1975 roku. Ale kto by chciał „toto” czytać?
W tym celu zwracam sie do was, drodzy aktywni i mniej aktywni uczestnicy tegoz forum (gosci zachecam do rejestracji i wziecia udzialu w dyskusji). Postanowilem dac wam mozliwosc publicznego wypowiedzenia sie czy Marek Niedzwiecki powinien udostepnic swoje archiwalne notowania szerszemu gronu jego sympatykow czy tez nie. Obecnie mozemy sledzic na http://www.marekniedzwiecki.pl biezace notowania prywatnej LPMN, ale przeciez chyba kazdego z nas interesuje jakie to gusta muzyczne mial mlody Pan Marek i co tez krolowalo na jego liscie?
Aby pomoc Markowi Niedzwieckiemu podjac jedynie sluszna decyzje o odtajnieniu swego archiwum sprzed ponad 30 lat proponuje wypowiedziec sie w niniejszej ankiecie. Jesli ktos ma ochote to serdecznie zapraszam rowniez do wpisywania swoich komentarzy-uzasadnien dlaczego powinien, albo dlaczego nie powinien tego robic.