pięknie się skończył mój dzień 02.02.2010r.

Moderator: djk
jak to przyszłego ,już tego ,tegorocznego......Martha wrote:Kurczę, tak sobie słucham tego utworu i zachciało mi się... przyszłego Sylwestra z Wami, skąd taka myśl? A no nie mam pojęcia, tak mi przyszło...
Code: Select all
PAT METHENY - Soul Search
ależ Olaf to nie smutek tylko wspomnienie właśnie super chwil, i super wieczorów. Życie idzie dalej , przed nami nowe i z tego też będziemy się cieszyćolaf wrote:jakas taka nutka smuteczku dzis na forum? nie robmy stypy, Szef bedzie dalej nadawal tu czy gdzie indziej, ja tu poznalem fajnych ludzi, tez sie jeszcze spotkamy, tu, czy na innym forum, albo w realu, bedzie dobrze
wiesz,ja ( może dzięki naszej kafejce )nie wyczuwałam tu dziś stypyolaf wrote:jakas taka nutka smuteczku dzis na forum? nie robmy stypy, Szef bedzie dalej nadawal tu czy gdzie indziej, ja tu poznalem fajnych ludzi, tez sie jeszcze spotkamy, tu, czy na innym forum, albo w realu, bedzie dobrze
...w zestawie propozycji do lp3. Można zagłosować!PeterCub wrote:Code: Select all
PAT METHENY - Soul Search
rymujemy ?Martha wrote:No to pięknie było, się skończyło, ale niejedno przed nami! Pa,pa, ale ślicznie Metheny gra...
ale przed nami jeszcze Maj, może uda się coś zorganizować ? a co do Sylwka to fajny pomysł, ja może miałbym fajną propozycję w górach ?mojaem wrote:jak to przyszłego ,już tego ,tegorocznego......Martha wrote:Kurczę, tak sobie słucham tego utworu i zachciało mi się... przyszłego Sylwestra z Wami, skąd taka myśl? A no nie mam pojęcia, tak mi przyszło...![]()
już niedługo....wiosna.lato,jesień i Sylwek...............................![]()
a , zapomniałam .W tym roku nie ma być wiosny i lata......
więc tylko jesień i zima i Sylwek![]()
![]()
![]()
Na razie myślmy o maju w Górach Izerskich!krupolek wrote: ale przed nami jeszcze Maj, może uda się coś zorganizować ? a co do Sylwka to fajny pomysł, ja może miałbym fajną propozycję w górach ?
ja myślę cały czas Panie kierownikuwlampart wrote:Na razie myślmy o maju w Górach Izerskich!krupolek wrote: ale przed nami jeszcze Maj, może uda się coś zorganizować ? a co do Sylwka to fajny pomysł, ja może miałbym fajną propozycję w górach ?
jotem3 wrote:POZDROWIENIA DLA gosCiA
A Sade... Warto czekać, powiem Wam, że warto ...Przynajmniej dla mnie