i Bondy, i Ewa, i Cross, i Cincotti, a teraz Bubelek...
A gdyby tak jeszcze Matt Dusk so kompletu...
Dużo archiwalnych List trójkowych leży na chomiku niejakiego ff3286. A najstarsza to notowanie 261

Moderator: djk
Dusk też w ubiegłym roku wydał płyte - Good newswlampart wrote:Z zeszłorocznych płyt to jednak Cullum...bg10 wrote: to co jeszcze do trójki culluma czy duska brak
Wiem, miałem na myśli, że Cullum jednak lepszą.bg10 wrote: Dusk też w ubiegłym roku wydał płyte - Good news
zaznaczylem w ulubionychjotem3 wrote:Wspaniale dziś układa się to THE FINAL COUNTDOWN...
i Bondy, i Ewa, i Cross, i Cincotti, a teraz Bubelek...
A gdyby tak jeszcze Matt Dusk so kompletu...
Dużo archiwalnych List trójkowych leży na chomiku niejakiego ff3286. A najstarsza to notowanie 261
Proszę bardzoMartha wrote:jotem3 - dzięki za książkę, bo nie wiem, czy Ci już dziękowałam, a naprawdę wzruszam się, ilekroć ją przeglądam...
Code: Select all
RICHARD BONA - M'Bemba Mama
RICHARD BONA - African Cowboy
W kolejce do zakupu... Ale pewnie w marcu, bo ostatnio tak poszalałem z zakupem płyt... A w lutym jeszcze Sade i Peter Gabriel obowiązkowo!PeterCub wrote: The Ten Shades Of Blues
Kuruj Anię i pa, pa!Anek wrote:Ja Was już niestety pożegnam. Anię dopadła grypa ....
Do usłyszenia/napisania
Będziecie w piątek, albo jakiś inny dzień o określonej godzinie? Może jakiś spend? Własna lista muzyczna w kafejce?
Jotem3 a od czego musielibyśmy zacząć aby napisać książkę o 100 wydaniach LPMN ?jotem3 wrote:Proszę bardzoMartha wrote:jotem3 - dzięki za książkę, bo nie wiem, czy Ci już dziękowałam, a naprawdę wzruszam się, ilekroć ją przeglądam...I polecam się na przyszłość...
Zdrówka! Ja będę w sobotę w cafe;)Anek wrote:Ja Was już niestety pożegnam. Anię dopadła grypa ....
Do usłyszenia/napisania
Będziecie w piątek, albo jakiś inny dzień o określonej godzinie? Może jakiś spend? Własna lista muzyczna w kafejce?
Od początkukrupolek wrote:Jotem3 a od czego musielibyśmy zacząć aby napisać książkę o 100 wydaniach LPMN ?jotem3 wrote:Proszę bardzoMartha wrote:jotem3 - dzięki za książkę, bo nie wiem, czy Ci już dziękowałam, a naprawdę wzruszam się, ilekroć ją przeglądam...I polecam się na przyszłość...
ma ferie , przecież W-wa ma właśnie ferie i wyjechałMartha wrote:Jakoś Pan Marek nic nam z tej Ameryki nie pokazuje...
Pewnie zapomniał wziąć ze sobą aparatuMartha wrote:Jakoś Pan Marek nic nam z tej Ameryki nie pokazuje...
krupolek wrote:Jotem3 a od czego musielibyśmy zacząć aby napisać książkę o 100 wydaniach LPMN ?jotem3 wrote:Proszę bardzoMartha wrote:jotem3 - dzięki za książkę, bo nie wiem, czy Ci już dziękowałam, a naprawdę wzruszam się, ilekroć ją przeglądam...I polecam się na przyszłość...
Code: Select all
JAZZAMOR - Tonight
kuruj ,kuruj....Martha wrote:Kuruj Anię i pa, pa!Anek wrote:Ja Was już niestety pożegnam. Anię dopadła grypa ....
Do usłyszenia/napisania
Się mi nie za bardzo podoba...PeterCub wrote:Code: Select all
JAZZAMOR - Tonight