GOŚć ma takie samo zdanie jak ja

Moderator: djk
O, zwrebuj go tu, a nie ukrywaj!PeterCub wrote:Ja tam rozmawiam ze swoim... więc mało tu piszęMartha wrote:Ja tu jeszcze koleżankę na gg pocieszam, bo siostra się od niej wyprowadziła do chłopaka, i ona sama w domu została, a ten wybranek jej siostry - nie ma najlepszej opinii, niestety... I dlatego koleżanka się martwi.
Co ja poradzę,że idę za głosem sercawlampart wrote:Ty to zawsze masz ważniejsze sprawy niż nasze forum...PeterCub wrote:Ja tam rozmawiam ze swoim... więc mało tu piszę![]()
![]()
Czyta Wasze postyMartha wrote:O, zwrebuj go tu, a nie ukrywaj!PeterCub wrote:Ja tam rozmawiam ze swoim... więc mało tu piszęMartha wrote:Ja tu jeszcze koleżankę na gg pocieszam, bo siostra się od niej wyprowadziła do chłopaka, i ona sama w domu została, a ten wybranek jej siostry - nie ma najlepszej opinii, niestety... I dlatego koleżanka się martwi.
podobno, to tylko gdzieś tam zasłyszane, że płyta różni się muzycznie i stylistycznie od singla ,,Soldier..." poczekamy do 8 lutego i zobaczymyYacy wrote:a ja mam od paru dni płytę Iv Mendezi bardziej mi się podoba od tego co znam Sade z najnowszej płyty... O wiele bardziej. Ale mam nadzieję, że cała Sade mi się spodoba.
E, o moim ulubionym forum to nikt z postronnych osób nie wie i niech tak zostanie.mojaem wrote:pociesz ją także ode mnie.....Martha wrote:Ja tu jeszcze koleżankę na gg pocieszam, bo siostra się od niej wyprowadziła do chłopaka, i ona sama w domu została, a ten wybranek jej siostry - nie ma najlepszej opinii, niestety... I dlatego koleżanka się martwi.mojaem wrote:co tak dziś piszecie jakbyście byli na liście. Nie mogę nadążyć....![]()
Martha gdzie cię wcięło?
głasku,głasku....pocieszanko....
Code: Select all
CHRISTOPHER CROSS - Walking In Avalon
CHRISTOPHER CROSS - In The Blink Of An Eye
Jeszcze jest szansa, że to nie koniec... Poczekajmy.krupolek wrote: ...szkoda , szkoda
nigdy nie byłem cierpliwy a podobno to cnotawlampart wrote:Jeszcze jest szansa, że to nie koniec... Poczekajmy.krupolek wrote: ...szkoda , szkoda
POZDROWIENIA DLA gosCiAYacy wrote:a ja mam od paru dni płytę Iv Mendezi bardziej mi się podoba od tego co znam Sade z najnowszej płyty... O wiele bardziej. Ale mam nadzieję, że cała Sade mi się spodoba.
Kiedyś pisałam do P. Marka, to mi odpisał, że na pewno do kwietnia RSJC będzie, a potem, zobaczymy, był dobrej myśli.wlampart wrote:Jeszcze jest szansa, że to nie koniec... Poczekajmy.krupolek wrote: ...szkoda , szkoda
Czyli masz "dojścia" i znasz już płytę??jotem3 wrote:...
A Sade... Warto czekać, powiem Wam, że warto ...Przynajmniej dla mnie
jak i u mnie.Martha wrote: E, o moim ulubionym forum to nikt z postronnych osób nie wie i niech tak zostanie.
Tak, wczoraj przysłali mi z wytwórniwlampart wrote:Czyli masz "dojścia" i znasz już płytę??jotem3 wrote:...
A Sade... Warto czekać, powiem Wam, że warto ...Przynajmniej dla mnie
Ale chyba ta audycja jest ostatnia. Może pojawi się w nowej formie od kwietnia...Martha wrote:Kiedyś pisałam do P. Marka, to mi odpisał, że na pewno do kwietnia RSJC będzie, a potem, zobaczymy, był dobrej myśli.
Radio będzie tylko wtorkowych audycji brak a to zawsze coś takiego ,,markowego" było no i forum , tego już nie musze chyba pisaćMartha wrote:Kiedyś pisałam do P. Marka, to mi odpisał, że na pewno do kwietnia RSJC będzie, a potem, zobaczymy, był dobrej myśli.wlampart wrote:Jeszcze jest szansa, że to nie koniec... Poczekajmy.krupolek wrote: ...szkoda , szkoda
No właśnie. Ja też jestem dobrej myśliMartha wrote: Kiedyś pisałam do P. Marka, to mi odpisał, że na pewno do kwietnia RSJC będzie, a potem, zobaczymy, był dobrej myśli.
O ...Martha wrote:Kiedyś pisałam do P. Marka, to mi odpisał, że na pewno do kwietnia RSJC będzie, a potem, zobaczymy, był dobrej myśli.wlampart wrote:Jeszcze jest szansa, że to nie koniec... Poczekajmy.krupolek wrote: ...szkoda , szkoda
No na pewno nowości więcej TU nie będziePeterCub wrote:Ale chyba ta audycja jest ostatnia. Może pojawi się w nowej formie od kwietnia...Martha wrote:Kiedyś pisałam do P. Marka, to mi odpisał, że na pewno do kwietnia RSJC będzie, a potem, zobaczymy, był dobrej myśli.