Przeraża mnie taka łatwość osądzania. Powiem więcej: zwyczajnie boję się takich ludzikrupolek wrote:właśnie zajrzałem na forum LP3 i jestem trochę przerażony wypowiedziami ,,wielkich znawców charakterów" Piotra Barona i Marka Niedźwieckiego. .

Moderator: djk
Przeraża mnie taka łatwość osądzania. Powiem więcej: zwyczajnie boję się takich ludzikrupolek wrote:właśnie zajrzałem na forum LP3 i jestem trochę przerażony wypowiedziami ,,wielkich znawców charakterów" Piotra Barona i Marka Niedźwieckiego. .
ale piszesz o mnie czy o forum pl3 ? nie do końca rozumiem?zbyszu wrote:Przeraża mnie taka łatwość osądzania. Powiem więcej: zwyczajnie boję się takich ludzikrupolek wrote:właśnie zajrzałem na forum LP3 i jestem trochę przerażony wypowiedziami ,,wielkich znawców charakterów" Piotra Barona i Marka Niedźwieckiego. .
Bywasz piekącym jadem trollówzbyszu wrote: Przeraża mnie taka łatwość osądzania. Powiem więcej: zwyczajnie boję się takich ludzi
BędzieAnek wrote:A ja po raz pierwszy na SJC i to jeszcze spóźniona! I to na dodatek posłuchać PanMarka nie zdążyłam.
Nic to, że od 21. Będzie za jakiś czas na chomiczku?
Ani o Tobie, ani o Forum lp3 - tylko o ludziach, którzy tamże (forum lp3) tak łatwo osądzają..krupolek wrote:ale piszesz o mnie czy o forum pl3 ? nie do końca rozumiem?zbyszu wrote:Przeraża mnie taka łatwość osądzania. Powiem więcej: zwyczajnie boję się takich ludzikrupolek wrote:właśnie zajrzałem na forum LP3 i jestem trochę przerażony wypowiedziami ,,wielkich znawców charakterów" Piotra Barona i Marka Niedźwieckiego. .
http://zloteprzeboje.tuba.fm/zloteprzeb ... 02194.htmlkrupolek wrote:czy ,,widzimy" się w piątek o 19 ? Bądź co bądź będzie to jeszcze lista Pana Marka patrząc na utwory które będą w zestawieniu? a Z drugiej strony ja mam cholernie przyzwyczajenie , włączania kompa w piątek o 19 !
ależ Zbyszu ja jestem jak najdalej od osądzania kogokolwiek i czegokolwiek. Mam szacunek do ludzi tam piszących i tworzących to Forum. Zastanawia mnie jednak ,,wojna" spór ,,kto lepiej prowadzi/ł Listę" , ,,kto powinien zostać jako prowadzący a kto nie" i inne tematy pochodne typu ,,wzrost Pana Piotra Barona???właśnie zajrzałem na forum LP3 i jestem trochę przerażony wypowiedziami ,,wielkich znawców charakterów" Piotra Barona i Marka Niedźwieckiego. . Przeraża mnie taka łatwość osądzania. Powiem więcej: zwyczajnie boję się takich ludzi
ale piszesz o mnie czy o forum pl3 ? nie do końca rozumiem? Ani o Tobie, ani o Forum lp3 - tylko o ludziach, którzy tamże (forum lp3) tak łatwo osądzają...Boję się...
Na szczescie na tubie Lionel - cmok
Masz rację! Nie chce uczestniczyć w tych targach. Chcę, aby Radio znów mi grało jak dawniej - przez eter - z ważnym głosem.krupolek wrote: Zbyszu ? Czy tu nie powinna być na pierwszym miejscu Muzyka i doznania estetyczne z nią związane ?
Bedzie jakieś 4-5 kg więcej tu i tammojaem wrote:córka wyjechała ,a ja jej podjadam cukiereczki (czekolada) ....co to będzie,co to będzie w piątek.............
A mi jakoś mimo wszystko Lista Pzebojów tu czy w trójce bez PanMarka czy też z PanMarkiem co 2 tyg (czy jak tam oni sobie ustalą) nie będzie tą samą. Pewnie jakieś gówniarzerskie podejście jest to z mojej strony i egoizm, ale Dźwiedź=Lista i Top. Bo ta lista, która była, była taka .... hmm ... inna. Miała klimat, poziom. Sorry, że tak odbiegam od tematu SJC.zbyszu wrote:Masz rację! Nie chce uczestniczyć w tych targach. Chcę, aby Radio znów mi grało jak dawniej - przez eter - z ważnym głosem.krupolek wrote: Zbyszu ? Czy tu nie powinna być na pierwszym miejscu Muzyka i doznania estetyczne z nią związane ?