Nowości SJC - 26 I 2010
Moderator: djk
Nowości SJC - 26 I 2010
Ahoj!
Jesteście? Chyba słuchamy co? Ja co innego widzisz, co innego słyszysz
Jesteście? Chyba słuchamy co? Ja co innego widzisz, co innego słyszysz
Re: Nowości SJC - 26 I 2010
Hej
Ja jestem , ale tylko słucham i piszę bom w kuchni i brak TV.
Ja jestem , ale tylko słucham i piszę bom w kuchni i brak TV.
uśmiechnij się

Jeśli już to ciagle K jak kolęda. Uff - znów dziś gonitwa byławlampart wrote:A co Zbyszu...??? M jak miłość? Przyznaj się !!!![]()
![]()

Jest, jest - mówi

No właśnie.. to jest powtórka sprzed tygodnia - poznałem po Sylvianie, ale czemu tak wcześnie ktoś wcisnął "enter"???
Just a runaway
z tego całego zamieszania najbardziej będzie mi żal wtorkowych wieczorów, dla mnie to taki oddech po ciężkim początku tygodniazbyszu wrote:Jeśli już to ciagle K jak kolęda. Uff - znów dziś gonitwa byławlampart wrote:A co Zbyszu...??? M jak miłość? Przyznaj się !!!![]()
![]()
Jest, jest - mówiale Audycja wystartowała dziś chyba wczesniej...
a jeśli to powtórka do dobrze się składa bo nie słuchałem tydzień temu
uśmiechnij się

witajcie.
Leci chyba od 20.00....
Leci chyba od 20.00....
Teraz pewnie nie będzie premierowych audycji, tylko powtórki, a od kwietnia... kto wie? Mam nadzieję, że Duże Radio, jak napisał PanMarek, się zgodzi i SJC będzie trwać.
Just a runaway
Pieski goniłyzbyszu wrote:Jeśli już to ciagle K jak kolęda. Uff - znów dziś gonitwa była

ale by było super, może da radę nawet na żywo ? super by było -,, wtorek z SJC , zaprasza Marek N"wlampart wrote:Teraz pewnie nie będzie premierowych audycji, tylko powtórki, a od kwietnia... kto wie? Mam nadzieję, że Duże Radio, jak napisał PanMarek, się zgodzi i SJC będzie trwać.
uśmiechnij się

mojaem zmień ten podpis na ,,JEŚLI WIERZYSZ, ŻE NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH, TO ZOBACZ GDZIE BĘDZIE NIEDŹWIEDŹ .mojaem wrote:witajcie.
Leci chyba od 20.00....
uśmiechnij się

Jest paru takich .... co wypisują na forum LP3 takie rzeczy... Ale czemu ja się denerwuję??? Wasze zdrowie. I Niedźwiedzia. Dziś Jacob's Creek Grenache Shiraz! 

Just a runaway
Dzis był królik, chomik gigant, papużki i kilka kotów. Piesków już nawet nie liczyłemmojaem wrote:Pieski goniłyzbyszu wrote:Jeśli już to ciagle K jak kolęda. Uff - znów dziś gonitwa była

W właśnie po co ? Czy nie najważniejsza jest muzyka i osoba która nam ją proponuje ? Twoje zdrowie i Wasz też - Daniel's Nalewka na Pigwachwlampart wrote:Jest paru takich .... co wypisują na forum LP3 takie rzeczy... Ale czemu ja się denerwuję??? Wasze zdrowie. I Niedźwiedzia. Dziś Jacob's Creek Grenache Shiraz!

uśmiechnij się

krupolek wrote:mojaem zmień ten podpis na ,,JEŚLI WIERZYSZ, ŻE NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH, TO ZOBACZ GDZIE BĘDZIE NIEDŹWIEDŹ .mojaem wrote:witajcie.
Leci chyba od 20.00....

Wasze zdrówko-herbatka z cytrynkąkrupolek wrote:W właśnie po co ? Czy nie najważniejsza jest muzyka i osoba która nam ją proponuje ? Twoje zdrowie i Wasz też - Daniel's Nalewka na Pigwachwlampart wrote:Jest paru takich .... co wypisują na forum LP3 takie rzeczy... Ale czemu ja się denerwuję??? Wasze zdrowie. I Niedźwiedzia. Dziś Jacob's Creek Grenache Shiraz!
Al Stewart.. Pięknie brzmi w słuchawkach przy dobrym winku...

Just a runaway
Tru Truwlampart wrote:Al Stewart.. Pięknie brzmi w słuchawkach przy dobrym winku...

uśmiechnij się

Dobry wieczór wszyskim
audycja pół godz wcześniej wystartowała ale cóz pewnie już się tym tak nie przejmuja w ... tubie
ale ucieli audycje ... teraz słyszę że to już koniec
audycja pół godz wcześniej wystartowała ale cóz pewnie już się tym tak nie przejmuja w ... tubie

Last edited by bg10 on 26 Jan 2010, o 22:35, edited 1 time in total.
Dobry... no cóż, nie dość, że powtórka, to i nie w czas...bg10 wrote:Dobry wieczór wszyskim

Just a runaway
hej, no właśnie , już koniec , padły końcowe słowa Szefa ...bg10 wrote:Dobry wieczór wszyskim
ale My jeszcze chyba nie uciekamy ?????
Last edited by krupolek on 26 Jan 2010, o 22:36, edited 1 time in total.
uśmiechnij się

No to polecieli z audycja

Mam nadzieję, ze bede 2 miesiące ciszy ale potem w Trójce usłyszy się audycje rozszerzonym smooth jazzem