SJC - 79 - 05.01.2010
Moderator: djk
SJC - 79 - 05.01.2010
Witajcie w Nowym 2010 roku 

Re: SJC - 79 - 05.01.2010
Jak zwykle, nic dobrego ... 

uuu a skąd ten pesymizm ? W tle taki super Swingggggggg a Ty taki szary kolor ?mojaem wrote:Jak zwykle, nic dobrego ...
uśmiechnij się

Witajcie, kochani. Ja tak na szybciocha, bo roboty trochę mam, niestety... A mojaem wystarała się o bardzo ponętny ogonek
w tym nowym roku, jak widzę?

oj robota robota, nie zając nie ucieknie ! Wracaj do nas i się delektuj świetną muzyczką !Martha wrote:Witajcie, kochani. Ja tak na szybciocha, bo roboty trochę mam, niestety... A mojaem wystarała się o bardzo ponętny ogonekw tym nowym roku, jak widzę?
uśmiechnij się

Bom ja szara myszka....krupolek wrote:uuu a skąd ten pesymizm ? W tle taki super Swingggggggg a Ty taki szary kolor ?mojaem wrote:Jak zwykle, nic dobrego ...

Taaa, a gdzie reszta wtorkowych załogantów? Czasem podglądam Was we wtorki, jako gość... 

eee Myszki wcale nie muszą być szare !!mojaem wrote:Bom ja szara myszka....krupolek wrote:uuu a skąd ten pesymizm ? W tle taki super Swingggggggg a Ty taki szary kolor ?mojaem wrote:Jak zwykle, nic dobrego ...
uśmiechnij się

Ponętny ogonek ..... hmmmm............Martha wrote:Witajcie, kochani. Ja tak na szybciocha, bo roboty trochę mam, niestety... A mojaem wystarała się o bardzo ponętny ogonekw tym nowym roku, jak widzę?

"łoj"
Witaj .Nie pracuj ,odpocznij...z nami...
zara bedą zara !Martha wrote:Taaa, a gdzie reszta wtorkowych załogantów? Czasem podglądam Was we wtorki, jako gość...

hmm ale mi dziś przyjemno, dwie fajne kobitki na Forum a ja sam ....hmm

uśmiechnij się

podglądaczka...Martha wrote:Taaa, a gdzie reszta wtorkowych załogantów? Czasem podglądam Was we wtorki, jako gość...

A nie lepiej się zalogować?
Jajak jestem ,to siem logogowuję....A co mi tam....

Dziś swing bluesem pogania... A słyszeliście duet MJ z Kravitzem? Jakie wrażenia?
ja jeszcze nie miałem okazjiMartha wrote:Dziś swing bluesem pogania... A słyszeliście duet MJ z Kravitzem? Jakie wrażenia?
uśmiechnij się

wiem ,byłam kiedyś na wystawie kotów i wystawiali tam też myszki.krupolek wrote: eee Myszki wcale nie muszą być szare !!
Ślicznotki.....
Ale ja tak tylko "na wyrywki", bo mi zaraz klawiaturę domownicy wyrywają, szuje...mojaem wrote:podglądaczka...Martha wrote:Taaa, a gdzie reszta wtorkowych załogantów? Czasem podglądam Was we wtorki, jako gość...![]()
![]()

krupolek wrote:zara bedą zara !Martha wrote:Taaa, a gdzie reszta wtorkowych załogantów? Czasem podglądam Was we wtorki, jako gość...
hmm ale mi dziś przyjemno, dwie fajne kobitki na Forum a ja sam ....hmm![]()

ja też niekrupolek wrote:ja jeszcze nie miałem okazjiMartha wrote:Dziś swing bluesem pogania... A słyszeliście duet MJ z Kravitzem? Jakie wrażenia?

masz jakieś namiary?
Jak Twoje wrażenia?
A Nową Zelandię u p. Marka oblukaliście? No, temu to dobrze, same fajne miejsca zalicza...
to musisz się gdzieś zaszyć , ukryć , konspiracja i już !!Martha wrote:Ale ja tak tylko "na wyrywki", bo mi zaraz klawiaturę domownicy wyrywają, szuje...mojaem wrote:podglądaczka...Martha wrote:Taaa, a gdzie reszta wtorkowych załogantów? Czasem podglądam Was we wtorki, jako gość...![]()
![]()
uśmiechnij się

Wczoraj na Onecie coś tam wypatrzyłam, wyszukałam - chyba będzie niedługo na Liście, ogólnie - lepsze od This is it - moim zdaniem...mojaem wrote:ja też niekrupolek wrote:ja jeszcze nie miałem okazjiMartha wrote:Dziś swing bluesem pogania... A słyszeliście duet MJ z Kravitzem? Jakie wrażenia?![]()
masz jakieś namiary?
Jak Twoje wrażenia?
Ach to...Martha wrote:Ale ja tak tylko "na wyrywki", bo mi zaraz klawiaturę domownicy wyrywają, szuje...mojaem wrote:podglądaczka...Martha wrote:Taaa, a gdzie reszta wtorkowych załogantów? Czasem podglądam Was we wtorki, jako gość...![]()
![]()
Skąd ja to znam.
Mąż właśnie ma chwile milczenia,bo powiedziałam,że komp jest teraz mój....

ja od roku mam marzenie życia, Australia i NZ. Najdroższy bilet lotniczy ok 7-8 tyś w dwie strony a tam na miejscu koszty życia tańsze niż w PolsceMartha wrote:A Nową Zelandię u p. Marka oblukaliście? No, temu to dobrze, same fajne miejsca zalicza...
uśmiechnij się

Mój czteroletni chłopak pyta, czy dziś u Pana Marka będą "saksofony"
... Posłuchamy, zobaczymy...

ja to mam dziś szczęście, jest z Nami Grażka - trzy Fajne Kobietki i ja sam !! No to mi się Nowy Rok zaczyna

uśmiechnij się