SJC - 78 - 29 XII 2009 - Smoothny Sylwester?
Moderator: djk
Re: SJC - 78 - 29 XII 2009 - Smoothny Sylwester?
Oj, teraz jakiś Nudziarz Tony DeSare - wynalazek PanMarka jak nic. Kurcze, na razie ciągle głosuję "Graj częściej" - toż to prawie Radio NieRadio dla mnie
na wieczór.

Ale jak wchodzi nagle Tyler z Aerosmith, to jest niezły ubaw! Niby zupełnie z innej bajki..krupolek wrote: Wlampart obejrzałem w wigilijny wieczór koncert Chrisa Botti ,,Live in Boston" - powiem szczerze , łzy w oczach , muzyka może być cudowna !!!
Just a runaway
The Stylisticks - wow - ja chę aby tak mi grano na Sylwestra!!! Nogi same podskakują pod biurkiem...
PS. Czy PanMarek gra Sylwestra w Radiu Złote Przeboje???
GRA!!!zbyszu wrote:
Just a runaway
ooo naprawdę ??wlampart wrote:GRA!!!zbyszu wrote:
Dokładnie, ale jak zaśpiewał piosenkę dla Ojca to mnie gdzieś tam zatkało. Wspaniały koncert i atmosfera. A najlepszy moment jest kiedy Chris mówi co jest jego receptą na sukces -4 rzeczy .......wlampart wrote:Ale jak wchodzi nagle Tyler z Aerosmith, to jest niezły ubaw! Niby zupełnie z innej bajki..krupolek wrote: Wlampart obejrzałem w wigilijny wieczór koncert Chrisa Botti ,,Live in Boston" - powiem szczerze , łzy w oczach , muzyka może być cudowna !!!
uśmiechnij się

Ale
alez sie wkurzylam.Co za kretynskie uklady .Nie chce nawet myslec...
Sciskam Was i jak Wy jestem zaskoczona ,ze nie ma audycji...
Moje ksiazki juz dzis dotarly.Zamowilam 3 . Przynajmniej tyle przyjemnosci. Poczytalam juz kilka wpisow.Pieknych i wzruszajacych.Wspomnienie o Bodeczku rozwalilo mnie dokladnie.
Sciskam i wychodze. Z siebie . Ze zlosci.
Pa.
A jestem ...i juz zaluje ,ze weszlam tu , bo przeczytalam,ze Magde odwolalikrupolek wrote:Grażka, moja Droga Ty tylko nas tak podglądasz czy jesteś ?

Moje ksiazki juz dzis dotarly.Zamowilam 3 . Przynajmniej tyle przyjemnosci. Poczytalam juz kilka wpisow.Pieknych i wzruszajacych.Wspomnienie o Bodeczku rozwalilo mnie dokladnie.
Pa.
w jakich godzinach ?wlampart wrote:GRA!!!zbyszu wrote:
uśmiechnij się

Gra...no tak: przecież powiedział gdzieś, że chyba przesadził w tym roku z pracą...
Ja najczęściej włączam sobie Katherine McPhee śpiewającą I've Got You... Sinatry... Ona jest BOSKA po prostu!krupolek wrote:...Wspaniały koncert i atmosfera. A najlepszy moment jest kiedy Chris mówi co jest jego receptą na sukces -4 rzeczy .......
Just a runaway
oj dlaczego uciekasz ? Smooth jazz koi nerwy !grażka wrote:AleA jestem ...i juz zaluje ,ze weszlam tu , bo przeczytalam,ze Magde odwolalikrupolek wrote:Grażka, moja Droga Ty tylko nas tak podglądasz czy jesteś ?alez sie wkurzylam.Co za kretynskie uklady .Nie chce nawet myslec...
Pa.
uśmiechnij się

Od 20.00 do pólnocykrupolek wrote: w jakich godzinach ?
Just a runaway
pozostawię ten wpis bez komentarza , Ty wiesz dlaczego .....wlampart wrote:Ja najczęściej włączam sobie Katherine McPhee śpiewającą I've Got You... Sinatry... Ona jest BOSKA po prostu!krupolek wrote:...Wspaniały koncert i atmosfera. A najlepszy moment jest kiedy Chris mówi co jest jego receptą na sukces -4 rzeczy .......
uśmiechnij się

To ja też znikam. Też mną trzęsie...
Pstryk!
Pstryk!
no cóż będzie ciężko , będę w towarzystwie które lubi umcy umcy niż coś bardziej ambitnegowlampart wrote:Od 20.00 do pólnocykrupolek wrote: w jakich godzinach ?
uśmiechnij się

Nic tylko zmienić towarzystwokrupolek wrote: no cóż będzie ciężko , będę w towarzystwie które lubi umcy umcy niż coś bardziej ambitnego

Just a runaway
wiecie że nasze Forum podpada już pod analizę socjologiczną. Paru ludzi, logujących się co wtorek na internet i chcących posłuchać muzyki i Szefa a nawet jak nie ma Szefa to i tak tu jesteśmy!!
I to się nazywa ,,łapczywość dobromuzyczna" !!
i powiem coś jeszcze , dobrze mi z tym nałogiem !
I to się nazywa ,,łapczywość dobromuzyczna" !!

i powiem coś jeszcze , dobrze mi z tym nałogiem !
uśmiechnij się

oj łatwo napisać trudniej zrobić - jak pisał klasykwlampart wrote:Nic tylko zmienić towarzystwokrupolek wrote: no cóż będzie ciężko , będę w towarzystwie które lubi umcy umcy niż coś bardziej ambitnego![]()
![]()
uśmiechnij się

Adminie - ani rusz tego wątku ! Tu się dyskutuje !zbyszu wrote:Hmmm...chyba dziś Audycji nie maPo 21.00 byla Tina Arina, potem jeszcze jakaś pani, teraz jakaś Salome De Baha...znaczy sie gra komputer
Jakby co - Panie Admin - proszę skasować ten wątek...

uśmiechnij się

I Stevie Wonder na dobry humorek przed snem..
Just a runaway
Czy nie masz wrażenia ze playlista jakaś taka ,,bardzo Markowa" od 21 ?? Może to moje złudzenie .....wlampart wrote:I Stevie Wonder na dobry humorek przed snem..
uśmiechnij się

Chyba całe radio SJC jest wyłącznie Markowekrupolek wrote: Czy nie masz wrażenia ze playlista jakaś taka ,,bardzo Markowa" od 21 ?? Może to moje złudzenie .....

Just a runaway
tak wiem , ale od 21 tak jakoś bardziej ...wlampart wrote:Chyba całe radio SJC jest wyłącznie Markowekrupolek wrote: Czy nie masz wrażenia ze playlista jakaś taka ,,bardzo Markowa" od 21 ?? Może to moje złudzenie .....
od 28.12 słucham SJC prawie od 10 do 17 i stwierdzam że teraz, dziś jest jakoś inne ...Markowe ...złudzenie czy cóś...
uśmiechnij się

Czołem o beton.wlampart wrote:Zbieram manatki. See You!
ja posiedzę jeszcze do 23 , tak dla tradycji
uśmiechnij się