SJC - 78 - 29 XII 2009 - Smoothny Sylwester?
Moderator: djk
SJC - 78 - 29 XII 2009 - Smoothny Sylwester?
Ahoj!
Zacznę wątek strasznie wkurzony. Szczegóły np. na www.press.pl - bo to nie o tym Radiu...
A dziś moze Niedżwiedż zagra swoje podsumowanie roku? Dawno tego nie robił...chyba ostatni raz "W ...Tonacji Trójki"
Zacznę wątek strasznie wkurzony. Szczegóły np. na www.press.pl - bo to nie o tym Radiu...
A dziś moze Niedżwiedż zagra swoje podsumowanie roku? Dawno tego nie robił...chyba ostatni raz "W ...Tonacji Trójki"
Re: SJC - 78 - 29 XII 2009 - Smoothny Sylwester?
No cóż , trochem zaskoczony że dziś audycji SJC brak ? Nikt nic nie pisał nikt nic nie mówił ? Jakoś tak dziwnie ?
uśmiechnij się

Hmmm...chyba dziś Audycji nie ma
Po 21.00 byla Tina Arina, potem jeszcze jakaś pani, teraz jakaś Salome De Baha...znaczy sie gra komputer
Jakby co - Panie Admin - proszę skasować ten wątek...

ale wedle odliczenia zegara na LPMN audycja miał się odbyć stąd moje zdziwienie !zbyszu wrote:Hmmm...chyba dziś Audycji nie maPo 21.00 byla Tina Arina, potem jeszcze jakaś pani, teraz jakaś Salome De Baha...znaczy sie gra komputer

uśmiechnij się

A witam, witam... No cóż, szkoda, że nie ma audycji... Poza tym, to chciałbym powiedzieć, że dobrze, że Niedźwiedź do Trójki nie wrócił, bo tam podobno hołota wróciła do władzy... Szkoda pani Magdy...
Just a runaway
To ja, kurcze, ustawiam sobie tydzien pod wolny wtorek wieczór, przestawiam siatkówke na inny dzień - saunę zaliczam w poniedziałek, a tu takie numery... 
I jeszcze Sobala "derektorem" PRIII

Ktoś musi tych agentów tropić...zbyszu wrote:...
Just a runaway
ale czy możemy sobie posłuchać i pogadać pomimo braku audycji ? Ja myślę że tak. A co do PR3 , cóż żal i szkoda wielka że tak dobra stacjami rządzi polityka , ale czy acz to nie za duże słowo ,,polityka" dla tych ludzi ?wlampart wrote:A witam, witam... No cóż, szkoda, że nie ma audycji... Poza tym, to chciałbym powiedzieć, że dobrze, że Niedźwiedź do Trójki nie wrócił, bo tam podobno hołota wróciła do władzy... Szkoda pani Magdy...
uśmiechnij się

,,W" książkę dostałeś ? Ja dziś. Na razie przejrzałem ale czuję że mnie pochłonie
uśmiechnij się

Wiecie...generalnie fajnie ten komputer gra. Teraz Bruce Hornsby - pieknie się słucha...
po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy chciałem sobie posłuchać na żywo...
no cóż jak z puszki to wolę jednak swoją
dobrej nocy i wszystkiego dobrego w 2010 roku!!!

Stary wtorki zawsze są z ,,puszki" ale zdziwiło nas brak audycji autorskiej , choć takowa miała być ?Yacy wrote:po raz pierwszy od nie pamiętam kiedy chciałem sobie posłuchać na żywo...
uśmiechnij się

Grażka, moja Droga Ty tylko nas tak podglądasz czy jesteś ?
uśmiechnij się

Książka dziś doszła, ale jeszcze nie odebrałem, bo jest pod poprzednim adresem...
Just a runaway
A! Zapomniałbym.. Daniel, próbowałem dziś zdobyć rodzynki Shiraz, ale niestety nie ma już. To jest towar sprowadzany i może być problem. Spróbuję jeszcze w innym miejscu, ale nie obiecuję.
Just a runaway
Mistrzu , spokojnie, ja czekam cierpliwie. Jak będę to super , ja trzeba będzie poczekam ...wlampart wrote:A! Zapomniałbym.. Daniel, próbowałem dziś zdobyć rodzynki Shiraz, ale niestety nie ma już. To jest towar sprowadzany i może być problem. Spróbuję jeszcze w innym miejscu, ale nie obiecuję.
A może Szef wszystko wykupił na Święta ?

Last edited by krupolek on 29 Dec 2009, o 22:39, edited 1 time in total.
uśmiechnij się

To ja moze jeszcze dotrwam do Kayah. Uwielbiam tę własnie piosenkę, szczególnie każdy szpt Kasi. Cudowne! Ale to za chwilę.
Kupiłem tą płytę Kayah w dniu premiery ale dopiero teraz czuję i rozumiem tą piosenkęzbyszu wrote:To ja moze jeszcze dotrwam do Kayah. Uwielbiam tę własnie piosenkę, szczególnie każdy szpt Kasi. Cudowne! Ale to za chwilę.
uśmiechnij się

No jak tu odejść od Radia NieRadia - Paroles! Tylko wziąść głośniej!!!
No to ja tylko zaznaczę swoją obecność i idę słuchać i pisać z miśkami 

A kto mówi, żeby odchodzić? Młoda godzina... słuchajmy!zbyszu wrote:No jak tu odejść od Radia NieRadia - Paroles! Tylko wziąść głośniej!!!
Just a runaway
Dobry wieczór Panowie
))
i znowu zmiany w trójce...

i znowu zmiany w trójce...

Peter Plisss nie pisz o tych miśkach !PeterCub wrote:No to ja tylko zaznaczę swoją obecność i idę słuchać i pisać z miśkami

uśmiechnij się

Niestety media tzw. publiczne, skazane są na polityków i ich układy...arturro wrote:Dobry wieczór Panowie))
i znowu zmiany w trójce...![]()
Just a runaway
i to się nazywa podejście.wlampart wrote:A kto mówi, żeby odchodzić? Młoda godzina... słuchajmy!zbyszu wrote:No jak tu odejść od Radia NieRadia - Paroles! Tylko wziąść głośniej!!!
Wlampart obejrzałem w wigilijny wieczór koncert Chrisa Botti ,,Live in Boston" - powiem szczerze , łzy w oczach , muzyka może być cudowna !!!
uśmiechnij się