O! Zrób nam prezenty! Prosiemy!krupolek wrote:no wiesz zbliża się gwiazdka to może to będzie dobry powód ?kasiasia_gdansk wrote:a muszę się zmobilizować aby nagrać na płytki bo obrobiłam już w ps ale żeby Was nie przyzwyczaić do nowego tępa potrzymam jeszcze a co!wlampart wrote:O! Kasia! Jak tam foty![]()
SJC - n74 - 2009-11-24
Moderator: djk
Re: SJC - n74 - 2009-11-24
Just a runaway
Swoją drogą ( niepewnie wtrącę),że ja też.krupolek wrote:Kasiu ja cierpliwe czekamwlampart wrote:O! Kasia! Jak tam foty![]()
również
![]()
Bo czasem i może mi się uda Was zobaczyć z innej perspektywy...
Kobiecej...
- kasiasia_gdansk
o! wpadnijcie na mikołaja do gdańska na weekend będzie wesoło a przy okazji rozdam prezenciki, będzie nam niezmiernie miło gościć Was mi i Adzekrupolek wrote:no wiesz zbliża się gwiazdka to może to będzie dobry powód ?kasiasia_gdansk wrote:a muszę się zmobilizować aby nagrać na płytki bo obrobiłam już w ps ale żeby Was nie przyzwyczaić do nowego tępa potrzymam jeszcze a co!wlampart wrote:O! Kasia! Jak tam foty![]()

hmm ja też troszku zdjęć robiłem , jak zwykle wykorzystując dobrą wolę Kasi w użyczaniu aparacikumojaem wrote:Swoją drogą ( niepewnie wtrącę),że ja też.krupolek wrote:Kasiu ja cierpliwe czekamwlampart wrote:O! Kasia! Jak tam foty![]()
również
![]()
Kobiecej...
uśmiechnij się

- kasiasia_gdansk
Em ja tam pamietam ze obiecałas nam do 3 razy sztuka i na następnym zlocie widzimy Ciebie nawet z takim okiemmojaem wrote:Swoją drogą ( niepewnie wtrącę),że ja też.krupolek wrote:Kasiu ja cierpliwe czekamwlampart wrote:O! Kasia! Jak tam foty![]()
również
![]()
Kobiecej...

spoko , ja pakuję familię w jedziemy do Ciebie na święta ! super !!kasiasia_gdansk wrote:O! Kasia! Jak tam foty![]()
a muszę się zmobilizować aby nagrać na płytki bo obrobiłam już w ps ale żeby Was nie przyzwyczaić do nowego tępa potrzymam jeszcze a co!
no wiesz zbliża się gwiazdka to może to będzie dobry powód ?
o! wpadnijcie na mikołaja do gdańska na weekend będzie wesoło a przy okazji rozdam prezenciki, będzie nam niezmiernie miło gościć Was mi i Adze

uśmiechnij się

- kasiasia_gdansk
ale i tak najśmieszniejsze są filmiki i Daniel jak śpiewasz no ubawiamy się z Agą za każdym razem jak to oglądamy
ten film to skarb!

ten film to skarb!
Code: Select all
HIROSHIMA - Providence
HIROSHIMA - Ribbon In The Sky
Boże co ja tam śpiewam ?kasiasia_gdansk wrote:ale i tak najśmieszniejsze są filmiki i Daniel jak śpiewasz no ubawiamy się z Agą za każdym razem jak to oglądamy![]()
ten film to skarb!
uśmiechnij się

to widzę,że udostępnicie mi jakoś te zdjątka...krupolek wrote:hmm ja też troszku zdjęć robiłem , jak zwykle wykorzystując dobrą wolę Kasi w użyczaniu aparacikumojaem wrote: Swoją drogą ( niepewnie wtrącę),że ja też.
Kobiecej...

Last edited by mojaem on 24 Nov 2009, o 23:27, edited 1 time in total.
- kasiasia_gdansk
oki to ja mam plan, ja z żonką na shoping (tylko zostaw kartę kredytową) a Ty z Jaśkiem hmmm mam dla Was kilka atrakcji całkiem całkiem, Gorzej będzie jak Wojtek przyjedzie z żona w ciąży-na porodach to ja sie nie znamkrupolek wrote:spoko , ja pakuję familię w jedziemy do Ciebie na święta ! super !!kasiasia_gdansk wrote:O! Kasia! Jak tam foty![]()
a muszę się zmobilizować aby nagrać na płytki bo obrobiłam już w ps ale żeby Was nie przyzwyczaić do nowego tępa potrzymam jeszcze a co!
o! wpadnijcie na mikołaja do gdańska na weekend będzie wesoło a przy okazji rozdam prezenciki, będzie nam niezmiernie miło gościć Was mi i Adze

- kasiasia_gdansk
haaa to będzie niespodzianka haaaakrupolek wrote:Boże co ja tam śpiewam ?kasiasia_gdansk wrote:ale i tak najśmieszniejsze są filmiki i Daniel jak śpiewasz no ubawiamy się z Agą za każdym razem jak to oglądamy![]()
ten film to skarb!
Już śmiało i odważnie mogę powiedzieć,że nie!kasiasia_gdansk wrote: Em ja tam pamietam ze obiecałas nam do 3 razy sztuka i na następnym zlocie widzimy Ciebie nawet z takim okiem
Zlot jest planowany na majowy weekend.
Ani urlopu nie dostanę, ani w ten weekend nie będę mogła.Będę mieć kupę gości.
a to nic trudnego: trzeba przeciąć w poprzek, wyjąć malucha i już.!!kasiasia_gdansk wrote: Gorzej będzie jak Wojtek przyjedzie z żona w ciąży-na porodach to ja sie nie znam
Just a runaway
- kasiasia_gdansk
o nie! ściema jakaśmojaem wrote:Już śmiało i odważnie mogę powiedzieć,że nie!kasiasia_gdansk wrote: Em ja tam pamietam ze obiecałas nam do 3 razy sztuka i na następnym zlocie widzimy Ciebie nawet z takim okiem

znam odpowiedź,ale tak po cichu spytam....Jest gdzieś dostępny? A może będzie?kasiasia_gdansk wrote:ale i tak najśmieszniejsze są filmiki i Daniel jak śpiewasz no ubawiamy się z Agą za każdym razem jak to oglądamy![]()
ten film to skarb!

jak to znasz odp? przecież Cię tam nie było ? węszę tu jakiś spisek !mojaem wrote:znam odpowiedź,ale tak po cichu spytam....Jest gdzieś dostępny? A może będzie?kasiasia_gdansk wrote:ale i tak najśmieszniejsze są filmiki i Daniel jak śpiewasz no ubawiamy się z Agą za każdym razem jak to oglądamy![]()
ten film to skarb!
uśmiechnij się

ale z czym?kasiasia_gdansk wrote:o nie! ściema jakaśmojaem wrote:Już śmiało i odważnie mogę powiedzieć,że nie!kasiasia_gdansk wrote: Em ja tam pamietam ze obiecałas nam do 3 razy sztuka i na następnym zlocie widzimy Ciebie nawet z takim okiem
- kasiasia_gdansk
planujemy z Agą pokazać go w maju żeby się ubawić jeszcze bardziej, bo chłopcy degustowali winko więc pewnie nie pamiętają zbyt dobrze, a poza tym jest tam kilka zaskakujących wątków o których nie wolno mi mówić na forummojaem wrote:znam odpowiedź,ale tak po cichu spytam....Jest gdzieś dostępny? A może będzie?kasiasia_gdansk wrote:ale i tak najśmieszniejsze są filmiki i Daniel jak śpiewasz no ubawiamy się z Agą za każdym razem jak to oglądamy![]()
ten film to skarb!

z szopingiem może być problem bo właśnie zamknąłem wszystkie KK !!kasiasia_gdansk wrote:oki to ja mam plan, ja z żonką na shoping (tylko zostaw kartę kredytową) a Ty z Jaśkiem hmmm mam dla Was kilka atrakcji całkiem całkiem, Gorzej będzie jak Wojtek przyjedzie z żona w ciąży-na porodach to ja sie nie znamkrupolek wrote:spoko , ja pakuję familię w jedziemy do Ciebie na święta ! super !!kasiasia_gdansk wrote:O! Kasia! Jak tam foty![]()

uśmiechnij się

Zaraz spisek .Za dużo tv.krupolek wrote:jak to znasz odp? przecież Cię tam nie było ? węszę tu jakiś spisek !mojaem wrote:znam odpowiedź,ale tak po cichu spytam....Jest gdzieś dostępny? A może będzie?kasiasia_gdansk wrote:ale i tak najśmieszniejsze są filmiki i Daniel jak śpiewasz no ubawiamy się z Agą za każdym razem jak to oglądamy![]()
ten film to skarb!
Odpowiedź na moje pytanie....

- kasiasia_gdansk
może być kesz ha ha
kasiasia_gdansk wrote:planujemy z Agą pokazać go w maju żeby się ubawić jeszcze bardziej, bo chłopcy degustowali winko więc pewnie nie pamiętają zbyt dobrze, a poza tym jest tam kilka zaskakujących wątków o których nie wolno mi mówić na forummojaem wrote:znam odpowiedź,ale tak po cichu spytam....Jest gdzieś dostępny? A może będzie?kasiasia_gdansk wrote:ale i tak najśmieszniejsze są filmiki i Daniel jak śpiewasz no ubawiamy się z Agą za każdym razem jak to oglądamy![]()
ten film to skarb!

weźmiemy laptoka i zrobimy specjalny pokazkasiasia_gdansk wrote: planujemy z Agą pokazać go w maju żeby się ubawić jeszcze bardziej, bo chłopcy degustowali winko więc pewnie nie pamiętają zbyt dobrze, a poza tym jest tam kilka zaskakujących wątków o których nie wolno mi mówić na forum

Just a runaway