no zlot zadziałał mobilizująco na Nasze wtorkowe spotkaniabonaforever wrote:Hej tu Aga! zaraz muszę spadać, ale podpisuję w te pędy listę bo nareszcie udało mi sie NIE PRZEOCZYĆ dzisiajszego smooth jazz cafe
Fajnie że zajrzałaś Bona

Moderator: djk
no zlot zadziałał mobilizująco na Nasze wtorkowe spotkaniabonaforever wrote:Hej tu Aga! zaraz muszę spadać, ale podpisuję w te pędy listę bo nareszcie udało mi sie NIE PRZEOCZYĆ dzisiajszego smooth jazz cafe
a mówiłem przyjedź !! teraz byś tak nie pisała !bg10 wrote:No już mnie nie dobijajciekrupolek wrote: i napiła byś się kilku super win , australijskich i gruzińskich , jednym słowem żałuj![]()
![]()
I to że jutro jest wolnekrupolek wrote:no zlot zadziałał mobilizująco na Nasze wtorkowe spotkaniabonaforever wrote:Hej tu Aga! zaraz muszę spadać, ale podpisuję w te pędy listę bo nareszcie udało mi sie NIE PRZEOCZYĆ dzisiajszego smooth jazz cafe
Fajnie że zajrzałaś Bona
we wtorki jest świetna muza u Szefa. Można się zrelaksować na nadchodzący tydzieńbg10 wrote:I to że jutro jest wolnekrupolek wrote:no zlot zadziałał mobilizująco na Nasze wtorkowe spotkaniabonaforever wrote:Hej tu Aga! zaraz muszę spadać, ale podpisuję w te pędy listę bo nareszcie udało mi sie NIE PRZEOCZYĆ dzisiajszego smooth jazz cafe
Fajnie że zajrzałaś Bonaja co wtorki jestem dość zajęta więc nie zaglądam często wtedy na forum
we wtorki jest świetna muza u Szefa. Można się zrelaksować na nadchodzący tydzieńkrupolek wrote: I to że jutro jest wolneja co wtorki jestem dość zajęta więc nie zaglądam często wtedy na forum
Czołem, jak samochód ? Co się stało ? coś już wiesz ?wlampart wrote:Już jestem, po szkole rodzenia
a dlaczego ?bg10 wrote: I to że jutro jest wolneja co wtorki jestem dość zajęta więc nie zaglądam często wtedy na forum
we wtorki jest świetna muza u Szefa. Można się zrelaksować na nadchodzący tydzień
ale ja nie napisałam że nie słucham audycjibo jej słucham !!!!tylko że nie wpadam na forum
Zazwyczaj klepie w klawiature ... pisma ... praca ... itd itpkrupolek wrote:a dlaczego ?bg10 wrote: I to że jutro jest wolneja co wtorki jestem dość zajęta więc nie zaglądam często wtedy na forum
we wtorki jest świetna muza u Szefa. Można się zrelaksować na nadchodzący tydzień
ale ja nie napisałam że nie słucham audycjibo jej słucham !!!!tylko że nie wpadam na forum
Nie znam jeszcze szczegółów, ale koszt naprawy to 850 zł. Mam nadzieje, że skutecznie naprawili i że się więcej tak nie zestresujękrupolek wrote: Czołem, jak samochód ? Co się stało ? coś już wiesz ?
hmm to nie mało Cię pociągnie po kieszeni,ale jestem ciekaw tak zawodowowlampart wrote:Nie znam jeszcze szczegółów, ale koszt naprawy to 850 zł. Mam nadzieje, że skutecznie naprawili i że się więcej tak nie zestresujękrupolek wrote: Czołem, jak samochód ? Co się stało ? coś już wiesz ?
Dowiem się i dam znać.krupolek wrote: hmm to nie mało Cię pociągnie po kieszeni,ale jestem ciekaw tak zawodowoco tam się stało
dzięki wpadłam i wlasnie musze wypadać:) Sciski dla wszyystkich!!krupolek wrote:no zlot zadziałał mobilizująco na Nasze wtorkowe spotkaniabonaforever wrote:Hej tu Aga! zaraz muszę spadać, ale podpisuję w te pędy listę bo nareszcie udało mi sie NIE PRZEOCZYĆ dzisiajszego smooth jazz cafe
Fajnie że zajrzałaś Bona
a z innej beczki - tak dosłownie - ja dziś po raz pierwszy piję z RPA Pinotage z Merlotem i powiem że ciekawe, ciekawe !wlampart wrote:Dowiem się i dam znać.krupolek wrote: hmm to nie mało Cię pociągnie po kieszeni,ale jestem ciekaw tak zawodowoco tam się stało
cześć Chłopaku!! witam sie i żegnam bo musze już leciec! paaaaaaa!wlampart wrote:Już jestem, po szkole rodzenia
tak , ja już wysłałem emalie z życzeniamibg10 wrote:Następny utwór proponuję z ciepłymi życzeniami dla Mojaembo widzę że ma dziś urodzinki
Leć!!!!bonaforever wrote:
cześć Chłopaku!! witam sie i żegnam bo musze już leciec! paaaaaaa!
U mnie białe z Australii - Colombard-Chardonnay oraz winogronka.krupolek wrote: a z innej beczki - tak dosłownie - ja dziś po raz pierwszy piję z RPA Pinotage z Merlotem i powiem że ciekawe, ciekawe !
Tylko nie zapomnij o zdjęciach naszych brwiwlampart wrote:Leć!!!!bonaforever wrote:
cześć Chłopaku!! witam sie i żegnam bo musze już leciec! paaaaaaa!
Dziś co prawda nie saksofon ale trąbka Chrisa Bottiego zapewnie świetnie brzmi na jego koncercie w Warszawiekrupolek wrote:ale teraz świetnie gra, uwielbiam taki Jazz , saksofon, szczoty na werblu i pianino !
wczoraj grał w Łodzi 60 km od domu i miałem tam być ! ale jak zwykle kasa , kasa i kasa !!!!bg10 wrote:Dziś co prawda nie saksofon ale trąbka Chrisa Bottiego zapewnie świetnie brzmi na jego koncercie w Warszawiekrupolek wrote:ale teraz świetnie gra, uwielbiam taki Jazz , saksofon, szczoty na werblu i pianino !
ehhh bardzo chciałam być ale ceny biletów ....pozostają mi w pamięci jego wcześniejsze koncerty rewelacyjne !!!!! kto ma szanse być gorąco polecam
Warszawski koncert był najdroższy ceny biletów od 150zł miejsca pod sufitem do 350złkrupolek wrote: wczoraj grał w Łodzi 60 km od domu i miałem tam być ! ale jak zwykle kasa , kasa i kasa !!!!