SJC - 2009-11-03
Moderator: djk
SJC - 2009-11-03
Hellloł. Nie wiem, czy zdążę na dzisiejsze nowości SJC, dlatego przezornie zaczynam wcześniej.
Re: SJC - 2009-11-03
Ooo, już PanMarek nadaje? 
Coś czuję, że dziś Audycja przegra ze "Sprawą Dantona" - na zywo z Wrocławia na TVP Kultura. Gdy grali to w Olsztynie nie miałem szans, aby zdobyć choćby wejściówke, zatem teraz mam okazję. Sorki PanMarku...
Do zobaczenia w teatrze

Coś czuję, że dziś Audycja przegra ze "Sprawą Dantona" - na zywo z Wrocławia na TVP Kultura. Gdy grali to w Olsztynie nie miałem szans, aby zdobyć choćby wejściówke, zatem teraz mam okazję. Sorki PanMarku...
Do zobaczenia w teatrze

Jeśli chodzi o mnie, to jestem. właśnie skończyłem malowanie balkonu. kolor miodowy. dlaczego? tak wyszło 

nokdar/wrocław
Właśnie spojrzałem, że wlampart na gadulcu i przypomniało misie, że SJC News już... Jednak muzyka lekarstwem na zbolałą duszę...
Last edited by PeterCub on 3 Nov 2009, o 22:20, edited 1 time in total.
No gdyby nie ja...PeterCub wrote:Właśnie spojrzałem, że wlampart na gadulcu i przypomniało misie, że SJC News już...

Just a runaway
Nie wiem, czy dam radę przyjechać na zlot, coś mnie drapie w gardle... Zazwyczaj chory jestem, jak pojawiają się jakieś problemy niezdrowotne... Dusza cierpi, ciało choruje...
Rod S. .. akurat tych nagrań słucham ostatnio codziennie rano.. reszta płyty raczej taka sobie...
Just a runaway
jakiś czas temu krakałem że podczas zlotu będzie śnieg... i pewnie będzie. Ale co tam zima.
nokdar/wrocław
Panie doktorze, kaszel też jest i bóle mięśni. Będę żył?wlampart wrote:Oj przestań... w gardle drapie ... ojojoj![]()

To ja chyba inne prognozy słyszałem. Podobno ma być ocieplenie!nokdar wrote:jakiś czas temu krakałem że podczas zlotu będzie śnieg... i pewnie będzie. Ale co tam zima.
Just a runaway
Do zlotu dożyjeszPeterCub wrote:Panie doktorze, kaszel też jest i bóle mięśni. Będę żył?

Just a runaway
Niedawno puściłem sobie Radia Michaela Buble w Last.fm. Jamie Cullum pojawiał się tam dość często...
Jednak jestem dziwak, sam do siebie piszę. Wywiało gdzieś ludzi... Nawet muzyka z taśmy, więc robot, nie człowiek...
Dziwak... He he.. ! A rozmawiasz ze sobą codziennie?PeterCub wrote:Jednak jestem dziwak, sam do siebie piszę. Wywiało gdzieś ludzi... Nawet muzyka z taśmy, więc robot, nie człowiek...
Just a runaway
Nie wyobrażasz sobie jak często...wlampart wrote:Dziwak... He he.. ! A rozmawiasz ze sobą codziennie?

- kasiasia_gdansk
a tak sobie na sam koniec Witam
Lepiej późno niż później. Audycję wrzucam na chomika, jakby ktoś przeoczył 

Just a runaway
- kasiasia_gdansk
no tak zapomniałam że tam chomikujecie i można potem...fajno
puki co sklikania bo do zobaczenia jest w tej chwili pod wielkim znakiem zapytania
puki co sklikania bo do zobaczenia jest w tej chwili pod wielkim znakiem zapytania