ja w związku z tym iż jestem fanką Rysów to tam to widzę- mam przetarte szlaki jak cośwlampart wrote:Będzie wniosek dyskutowanykrupolek wrote:hmmm fajnie by było spotkać się w Izerach - ja po tegorocznych wakacjach jestem zakochany w Karkonoszach

Moderator: djk
ja w związku z tym iż jestem fanką Rysów to tam to widzę- mam przetarte szlaki jak cośwlampart wrote:Będzie wniosek dyskutowanykrupolek wrote:hmmm fajnie by było spotkać się w Izerach - ja po tegorocznych wakacjach jestem zakochany w Karkonoszach
Zbyszu, nie podchodź do tego wszystkiego tak emocjonalnie.. PanMarek już nie wróci do Trójki! (i wcale nie chciałem Cię zdenerwować)zbyszu wrote:L. Richie - kurcze, już chyba na zawsze jakoś tak dziwnie bedzie mi się słuchało Lionela...
moja Em no nie było łatwo w sobotę rano, ale sensacja w pracy! Laski nie mogły się nadziwić i oczywiście naśmiać jak to dziewczyny w grupiemojaem wrote:kasia jak sprzątanie kuwety po piątkowej liście.
łatwiej było?
W sobotę domownikom powiedziałam,że zrobię im ciasto i mają wybrać jakie chcą.
Bardzo się ucieszyli.
Gorzej było jak zobaczyli na zdjęciach.
Ciasta nie było.Nie chcieli już żadnego.Nawet normalnego.
Nie wiem czemu...
Twój wniosek zostaje na starcie odrzucony.kasiasia_gdansk wrote: ja w związku z tym iż jestem fanką Rysów to tam to widzę- mam przetarte szlaki jak coś
No Peter ale wejście ....PeterCub wrote:Dobry wieczór. Po długiej nieobecności pojawiam się na forum. Nawet jeszcze nie odsłuchałem piątkowej i sobotniej audycji, nie mówiąc o tym, że spóźniłem się na dzisiejsze SJC News. Wszystko z powodu miłości...
Wlampart, wiem pokuta za poślizg z płytami...Już na zawsze będzie mnie to prześladować...trudno muszę z tym żyć no co zrobić...wlampart wrote:Twój wniosek zostaje na starcie odrzucony.kasiasia_gdansk wrote: ja w związku z tym iż jestem fanką Rysów to tam to widzę- mam przetarte szlaki jak coś
nie noooooooooooooooooooo to wybaczamy-jak to się mówi - miłość Ci wszystko wybaczyPeterCub wrote:Dobry wieczór. Po długiej nieobecności pojawiam się na forum. Nawet jeszcze nie odsłuchałem piątkowej i sobotniej audycji, nie mówiąc o tym, że spóźniłem się na dzisiejsze SJC News. Wszystko z powodu miłości...
sprawdzimy po najbliższym spotkaniu. Ciekawe czy zdjęcia dostaniemy lutymkasiasia_gdansk wrote: Wlampart, wiem pokuta za poślizg z płytami...Już na zawsze będzie mnie to prześladować...trudno muszę z tym żyć no co zrobić...
Witaj.PeterCub wrote:Dobry wieczór. Po długiej nieobecności pojawiam się na forum. Nawet jeszcze nie odsłuchałem piątkowej i sobotniej audycji, nie mówiąc o tym, że spóźniłem się na dzisiejsze SJC News. Wszystko z powodu miłości...
Miłość jednak może namieszać w życiu... A kto jest sprawcą zamieszania?PeterCub wrote: Wszystko z powodu miłości...
o nie! kolejny raz nie bede brac na siebie odpowiedzialności za pocztę polską-tylko e-mail wchodzi w gręwlampart wrote:sprawdzimy po najbliższym spotkaniu. Ciekawe czy zdjęcia dostaniemy lutymkasiasia_gdansk wrote: Wlampart, wiem pokuta za poślizg z płytami...Już na zawsze będzie mnie to prześladować...trudno muszę z tym żyć no co zrobić...![]()
Oj to temat nie na sieć, tylko na nocne Polaków rozmowy przy winie na słynnej barcewlampart wrote:Miłość jednak może namieszać w życiu... A kto jest sprawcą zamieszania?
Wieczór z makrelą. Brzmi cudnie. Smooth Jazz Cafe with MAKRELAzbyszu wrote:O. Adams - jak najwięcej takich Głosow. Pięknie na ten wtorkowy, dźdźysty wieczór. Z makrelą. Wiem, wiem, nie powinno się po 20.00, ale podjadam. Po 22.00
Ciekawe jak wyślesz ze 30 10Mb zdjęć na eMalie.kasiasia_gdansk wrote:o nie! kolejny raz nie bede brac na siebie odpowiedzialności za pocztę polską-tylko e-mail wchodzi w grę
zmniejszę tra la laPeterCub wrote:Ciekawe jak wyślesz ze 30 10Mb zdjęć na eMalie.kasiasia_gdansk wrote:o nie! kolejny raz nie bede brac na siebie odpowiedzialności za pocztę polską-tylko e-mail wchodzi w grę
dobrewlampart wrote:Wieczór z makrelą. Brzmi cudnie. Smooth Jazz Cafe with MAKRELAzbyszu wrote:O. Adams - jak najwięcej takich Głosow. Pięknie na ten wtorkowy, dźdźysty wieczór. Z makrelą. Wiem, wiem, nie powinno się po 20.00, ale podjadam. Po 22.00
Smooth Jazz Caffee with Mackerelwlampart wrote:Wieczór z makrelą. Brzmi cudnie. Smooth Jazz Cafe with MAKRELA
OJOJOJ Panie! Nie da się streścić!PeterCub wrote:A tak przy okazji co się działo, kiedy mnie nie było?
Peter, powiem z skrócie było ciasto pt. kocia kuweta resztę musisz koniecznie doczytaćPeterCub wrote:A tak przy okazji co się działo, kiedy mnie nie było?
Nie będzie barki, będzie luksusowy hotel!PeterCub wrote:Oj to temat nie na sieć, tylko na nocne Polaków rozmowy przy winie na słynnej barcewlampart wrote:Miłość jednak może namieszać w życiu... A kto jest sprawcą zamieszania?
Mam już kredyt w banku otwierać?wlampart wrote:Nie będzie barki, będzie luksusowy hotel!